Loading Laddar...
 

 

Introduktionsutbildning handledare/elev

Kommande utbildningar: Nästa kurs med platser kvar är lördagen den 5/9 kl 14:30-18:00

Viktigt! From 25/5 trädde GDPR i kraft, en ny EU lag om personuppgiftshantering som bla innebär att vi informerar här om att vi måste hämta in personnummer för att kunna registera er på kursen och rapportera er till transportstyrelsen att ni genomfört kursen godkända samt ett telefonnummer för att kunna nå er om det skulle vara något vi behöver kontakta er om gällande kursen. Uppgifterna raderas sen efter en månad efter kursen om ni inte önskar annat! Det är också så att om eleven/kunden inte fyllt 18 år så måste målsman skriva en fullmakt att personen får gå kursen, blankett finns tillgänglig på skolan och kan fixas innan kursen eller strax före kursstart! 

ANMÄLNINGSFORMULÄR FINNS LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA, SKROLLA NERÅT SÅ KAN DU FYLLA I DIN ANMÄLAN OCH MAILA IN DEN TILL OSS SÅ ÄR DU ANMÄLD OCH KLAR!! DU KAN OCKSÅ BOKA OCH BETALA DIREKT VIA E_HANDELN!

Pris: 325:-/deltagare + utbildningsmaterial 75:- (som kan delas av flera deltagare)

Betalning: Kontant eller med kort eller swisha till 1230670034 före kursstart 

Vi kan också utföra syntest. ingen bokning , syntestet kostar 100:-

Begränsat antal platser.

Anmälan: Till telefon 0470-71 18 13 eller direkt här. OBS Ange då önskat datum i rutan "Övriga synpunkter". Om anmälan avser flera personer fyller person 1 i formuläret fullständigt och övriga anges med namn och personnummer under "Övriga upplysningar".

Det går också bra att boka in sig på kurs och även betala direkt via vår e-handel.

Var vänlig och kom i god tid för betalning och legitimering.

Denna utbildning är obligatorisk både för den som vill handleda eller övningsköra privat. För att bli godkänd måste Du närvara under hela utbildningstillfället.

Ansvarig myndighet har en nollvision, att ingen ska behöva dö eller skadas allvarligt i trafiken. Varje år har tidigare 2-4 personer avlidit och ca 20 personer skadats allvarligt vid privat övningskörning. Med hjälp av kursens innehåll förväntas dessa siffror reduceras. De senaste åren har de reducerats till 0-1 döda och ca 10 skadade.

Den erfarenhet vi har är att samtliga är väldigt nöjda med kursen och känner att dom kommer att få stor nytta av den. Att få upp ögonen för farorna som finns och på vilket sätt man kan undvika dem ligger i allas intresse.
Vi har också märkt en förbättring i elevernas grundkunskaper när dom kommer till sin första körlektion hos oss, då dom inte längre gör samma grundläggande fel.

 

Kursfakta:

  • Eleven kan gå kursen tidigast när den har uppnått åldern 15 år och 9 månader.
  • Samtliga deltagare måste kunna uppvisa giltig legitimation.
  • Vi går igenom körkortsutbildningens mål och innehåll samt de regler som gäller för övningskörning.
  • Vi ger råd om planering och strukturering av övningskörningen. Vi ger för säkerheten viktiga tips och delar med oss av pedagogiska guldkorn.
  • Vi visar hur man ansöker om körkortstillstånd och handledartillstånd via www.korkortsportalen.
  • Vi får besök av Räddningstjänsten som informerar om sin verksamhet och vardag (undantag kan förekomma).
  • Vi bjuder på fika.

Vårt tips:
För snabbare handläggning hos Transportstyrelsen så kan Du redan innan Introduktionsutbildningen gå in på www.korkortsportalen.se och fylla i ansökan om körkortstillstånd för eleven och handledartillstånd för handledaren.
Handledartillståndet är liksom elevens körkortstillstånd sedan giltigt i 5 år. Handledaren ansöker om tillstånd separat för varje elev.

Anmäl dig här

OBS! ANMÄLNINGSFORMULÄRET FUNGERAR EJ. STR JOBBAR MED ATT ÅTGÄRDA FELET.

Maila gärna din ansökan till   info@ljungkviststrafikskola.se eller E-handla på våran hemsidan så är alting klart

återstår bara visa legitimation ( glöm ej köpa en handledarbok om du ska ha det ).

Tänk då på att det är viktigt att du fyller i alla uppgifterna på både handledaren och eleven. Med andra ord så måste du skiva en ny anmälan för alla personer som ska deltaga på kursen för att vi ska kunna skriva ut intyg mm. Skriv även som text, vilket kurstillfälle ni vill komma på.

OBS GDPR! Genom att skicka iväg din anmällan ger du även tillåtelse att vi använder dina personuppgifter vid senare registrering av kursen på Transportstyrelsens hemsida. Är du under 18 år ska även en fullmakt skrivas på av en målsman. Du kan göra det antingen på plats eller har du även möjligheten att skriva ut fullmakten som finns på våran startsida och påskriven lämna den till oss vid kurstillfället du ska delta i. 

Det är viktigt att vi har personnummer och namn för intygsskivandet som förbereds innan kursstart.

Ange önskat kursdatum i kommentarsfältet

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)*
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Telefon
E-post *
Övriga synpunkter
Kontaktsätt