Introduktionsutbildning

KOMMANDE UTBILDNINGAR:

https://www.ljungkviststrafikskola.se/utbildningar/schema-teorikurser/

Välkommen med din anmälan!

Denna utbildning är obligatorisk både för den som vill handleda eller övningsköra privat. För att bli godkänd måste Du närvara under hela utbildningstillfället.

Ansvarig myndighet har en nollvision, att ingen ska behöva dö eller skadas allvarligt i trafiken. Varje år har tidigare 2-4 personer avlidit och ca 20 personer skadats allvarligt vid privat övningskörning. Med hjälp av kursens innehåll förväntas dessa siffror reduceras. De senaste åren har de reducerats till 0–1 döda och ca 10 skadade. Den erfarenhet vi har är att samtliga är väldigt nöjda med kursen och känner att dom kommer att få stor nytta av den. Att få upp ögonen för farorna som finns och på vilket sätt man kan undvika dem ligger i allas intresse.
Vi har också märkt en förbättring i elevernas grundkunskaper när dom kommer till sin första körlektion hos oss, då dom inte längre gör samma grundläggande fel.

OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN

Obligatorisk föranmälan via anmälningsformulär längre ner på sidan.

Du kan också anmäla dig till telefon 0470-711813, besök receptionen eller maila dina uppgifter till info@ljungkviststrafikskola.se. Du kan med fördel boka och betala kursen via e-handeln så slipper du köa när du anländer till kursen, anmält betalat och klart!! Återstår bara att visa legitimation innan du tar plats!! Lite VIP-känsla!!

Du måste ha med giltig legitimation till kursen. Var vänlig och kom i god tid för betalning och legitimering.

Behöver du sen boka av din anmälan så måste det ske senast fredagen innan kursdag, annars måste du betala din bokning ändå om det inte är giltig frånvaro så klart!

PRIS: 425:-/DELTAGARE + UTBILDNINGSMATERIAL 75:- (SOM KAN DELAS AV FLERA DELTAGARE)

Betalning: Kontant eller med kort eller swisha till 1230670034 före kursstart Vi kan också utföra syntest. ingen bokning , syntestet kostar 100:-.
Glöm ej köpa en handledarbok om du ska ha det

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

KURSFAKTA:

  • Eleven kan gå kursen tidigast när den har uppnått åldern 15 år och 9 månader.
  • Samtliga deltagare måste kunna uppvisa giltig legitimation.
  • Vi går igenom körkortsutbildningens mål och innehåll samt de regler som gäller för övningskörning.
  • Vi ger råd om planering och strukturering av övningskörningen. Vi ger för säkerheten viktiga tips och delar med oss av pedagogiska guldkorn.
  • Vi visar hur man ansöker om körkortstillstånd och handledartillstånd via www.korkortsportalen.
  • Vi får besök av Räddningstjänsten som informerar om sin verksamhet och vardag (undantag kan förekomma).
  • Vi bjuder på fika.

VÅRT TIPS:

För snabbare handläggning hos Transportstyrelsen så kan Du redan innan Introduktionsutbildningen gå in på www.korkortsportalen.se och fylla i ansökan om körkortstillstånd för eleven och handledartillstånd för handledaren.
Handledartillståndet är liksom elevens körkortstillstånd sedan giltigt i 5 år. Handledaren ansöker om tillstånd separat för varje elev.

Anmäl dig här

OBS GDPR! Genom att skicka iväg din anmälan ger du även tillåtelse att vi använder dina personuppgifter vid senare registrering av kursen på Transportstyrelsens hemsida. Är du under 18 år ska även en fullmakt skrivas på av en målsman. Du kan göra det antingen på plats eller har du även möjligheten att skriva ut fullmakten som finns på våran startsida och påskriven lämna den till oss vid kurstillfället du ska delta i.

Det är viktigt att vi har personnummer och namn för intygsskrivandet som förbereds innan kursstart.

OBS! Ange önskat kursdatum i kommentarsfältet.
Tänk på att det är viktigt att du fyller i alla uppgifterna på både handledaren och eleven. Med andra ord så måste du skiva en ny anmälan för alla personer som ska deltaga på kursen för att vi ska kunna skriva ut intyg m.m.

Beställningsformulär

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Viktigt! From 25/5-18 trädde GDPR i kraft, en ny EU lag om personuppgiftshantering som bla innebär att vi informerar här om att vi måste hämta in personnummer för att kunna registera er på kursen och rapportera er till transportstyrelsen att ni genomfört kursen godkända samt ett telefonnummer för att kunna nå er om det skulle vara något vi behöver kontakta er om gällande kursen. Uppgifterna raderas sen efter en månad efter kursen om ni inte önskar annat! Det är också så att om eleven/kunden inte fyllt 18 år så måste målsman skriva en fullmakt att personen får gå kursen, blankett finns tillgänglig på skolan och kan fixas innan kursen eller strax före kursstart!