Loading Laddar...
 

 

Personbil (B)

Viktigt! From 25/5 träder GDPR i kraft, en ny EU lag om personuppgiftshantering som bla innebär att vi måste registerera dig som elev för att få tillgång till teorifrågor mm digitalt. Hämta in personnummer, telefonnummer, mail måste vi göra för att kunna kommunicera med dig och andra bokningar mm. Dina personuppgifter raderas efter avslutad utbildning, eller tidigare om du själv önskar det. Om du inte är aktiv under 6 månader arkiveras du automatiskt, skulle du vilja bli åter aktiv så får vi aktivera dig på nytt!! 

Det är också så att om eleven/kunden inte fyllt 18 år så måste målsman skriva en fullmakt att personen får gå kursen, blankett finns tillgänglig på skolan och kan fixas innan kursen eller strax före kursstart!

Hos oss kan du köra med både manuellt och automatväxlad bil! 

Vi använder VW Golf GT som är maxutrustade med senaste tekniken!

Om du väljer att avlägga provet på trafikverket med automatväxlad bil så får du sen enbart köra automatväxlade bilar! Dock kan du när du önskar avlägga ett körprov på trafikverket där du visar att du kan köra manuell bil också, så tas villkor automat bort, enbart körprov, inget teoriprov den gången!

Hör av dig till oss för mer informtion, och du kan läsa mer under våra utbldningar!

Anmäl dig här under! Under övriga synpunkter kan du tex ange automatväxel eller annat önskemål du har!

Fyll i din anmälan till Körkortsutbildning på behörighet B här. Vi behöver samtliga personuppgifter.

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)*
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Telefon
E-post *
Övriga synpunkter
Kontaktsätt